En komplett lackeringsverkstad i Malmö

Mekodelar Sverige AB, en komplett lackeringsverkstad i Malmö. Under vår långa tid inom branschen har vi servat många kunder med billackering i Malmö. Något som vi stolt fortsätter att göra dagligen!

MekoDelars billackering i Malmö sker alltid med insatser som svarar mot den kvalitetsnivå som branschen kräver. Detta är en känslig process och kräver att billackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrustning och teknik, något som samtliga billackerare har hos oss.

Vi använder oss av den senaste och mest moderna tekniken och färgen som finns på marknaden. Allt för att garantera högsta kvalitet på arbetet när du lämnar in din bil hos oss.

Självklart är vi, liksom våra kunder, måna om vår miljö. Därför ser vi alltid till att vår billackering ska vara så skonsam som möjligt. Våra lackbox har den senaste tekniken med så lite miljöpåverkan som möjligt. Med andra ord tänker vi både på dig som kund och på miljön när vi utför våra uppdrag.

Kontakta oss gärna för mer information kring priser, tider eller om du har andra funderingar som rör billackering eller någon av våra övriga tjänster.

Varmt välkommen till oss på MekoDelar – ditt självklara val när det är dags för billackering i Malmö!

 

lack_11