Rostskyddsbehandling hos Mekodelar

För att bevara bilens värde och inte minst för att upprätthålla krocksäkerheten är en rostskyddsbehandling ett måste för att bilar, oavsett märke och modell. Förr eller senare borde alla bilar genomgå en kopletterande rostskyddsbehandling. Inte minst är det något som ökar säkerheten på bilen men det är också något som ökar värdet på din bil.

I länder som Sverige, där vi har det klimatet som vi har med bland annat temperaturskillnader, saltade vintervägar och liknande, påverkas rostskyddet på bilarna.

Även om det kommer med en garanti när du köper din bil så är det inte säkert att denna täcker allt. Dessutom ser garantin olika ut från bilmärke till bilmärke och olika bilar har olika svaga punkter.

Vi är en auktoriserad rostskydds verkstad och erbjuder för närvarande tre former av rostskyddsbehandlingar:

  • TECTYL BUDGET KAPANJ
  • TECTYL WATERBASE SYSTEM
  • TECTYL SLITAGE BEHANDLING

Är du osäker på om din bil behöver en rostskyddsbehandling eller vilken form av behandling? Boka då gärna in en kostnadsfri rostkontroll hos oss på Mekodelar där vi tillsammans går igenom din bil och ser om och vad som behöver åtgärdas.

Har du frågor eller funderingar kring rostskyddsbehandling, ta gärna kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen till Mekodelar!